Leden

Sandra

Sandra Wezeman
Jaar 2016
Psychologie en Geneeskunde

Deze topper is nadat ze haar propedeuse SPH wist binnen te slepen, overgestapt op de studie Psychologie en combineert dit nu zelf ook nog met Geneeskunde. Een lieve meid, die altijd in is om samen te eten, eerlijk is en voor je klaar staat. Sandra knoopt altijd makkelijk een praatje met je aan en gaat gelukkig, ondanks dat ze momenteel in Eindhoven woont, nog vaak mee de stad in.

Emma

Emma Beers
Jaar 2017
Bestuurskunde

Afkomstig uit het hoge Noorden, is Emma echt niet zo koel als ze lijkt. Ze heeft een warm hart voor politiek, wat logisch is gezien haar studie. Daarnaast houdt ze van sporten en staat ze graag in de keuken een nieuw recept te proberen. Grote kans dat je haar 's avonds in de stad tegenkomt om een wijntje te drinken, of twee of drie... Tot slot zingt ze Boef, Famke Louise en Kraantje Pappie foutloos mee (vindt ze zelf).

Ivana

Ivana Box
Jaar 2017
Geneeskunde

Deze lieve en gezellige meid is een rasechte Brabander met een grote liefde voor carnaval. Ze houdt tijdens het uitgaan van dansen, zuipen en blèrt graag mee met lekkere meezingers. Naast dat ze regelmatig in de kroeg te vinden is voor een drankje, volgt ze ook haar droomstudie Geneeskunde en is ze in haar vrije tijd graag sportief bezig. Deze blonde schone heeft zo haar gekke streken, waardoor je altijd met haar kunt lachen!

Demi

Demi Samar
Jaar 2017
Biologie

Deze Almelose meid lijkt van buiten af misschien schattig en stil, maar wie haar beter kent, weet dat ze van binnen heel wat pit heeft. Zorgen doet ze goed voor iedereen: ze heeft haar hart zeker op de goede plek. Je kunt altijd bij haar te recht voor goede gesprekken over serieuze, maar zeker ook minder serieuze onderwerpen. Op een avond drinkt deze dame vaak liever een cooooola (op z'n Twents uitgesproken natuurlijk), maar bij een feestje op z'n tijd gaat ze helemaal los.

Marijke

Marijke Wienk
Jaar 2017
Tandheelkunde

Ondanks dat Nijmegen bekend terrein voor haar is, vermaakt ze zich hier nog altijd goed. Deze stoere en creatieve meid zit nooit stil en dat is duidelijk te merken. Naast haar studie, scouting, horecabaantje, pianospelen en kunstschaatsen, zet ze zich maar al te graag in voor het dispuut. Haar onhandigheid en soms ietwat impulsieve opmerkingen zorgen voor goede lachmomenten. Protip: als je denkt even mee te gaan "een halfuurtje/uurtje" te stappen, je hebt het mis. Hè Lieske?

Lieske

Lieske de Ferrante
Jaar 2018
Ergotherapie

Ondanks dat deze meid al bijna een jaar in het mooie Nimma woont, blijft ze een enorm trotse Brabander. Waar deze meid voor wakker te maken is; een Flaming Lamborghini bij café Paris die er altijd voor zorgt dat de avond weer volledig escaleert, carnaval, reizen, een hockeywedstrijd en de daarbij behorende hockeyfeesten, Temptation Island, koffie (lees: de stof cafeïne), een lekkere film (onmisbaar: Ice Tea Green), haar koeien onesie, een escaperoom, het gevoel na de wekelijkse H.I.I.T. of intensity workout met haar huisgenootje of een uitstapje naar de Bockenreyder. Waar Lieske vooral niet voor wakker te maken is: de workout zelf, tentamens, een nachtdienst bij haar werk, katers, verliezen met spelletjes (lees: bussen), de tequila suïcide shotjes van Frederique, een dobbelsteen die in haar biertje geknald is door Marijke, foto's van de geëscaleerde avond en spierpijn. Nou was weer gezel, daaaag!

Marleen

Marleen
Jaar 2018
Facility Management

Deze nuchtere meid houdt van een gezellige avond met een lekker drankje, zoals haar eigen bedachte 'Marlybu'. Inmiddels woont ze alweer een tijdje in Nijmegen en kan dan ook bijna de weg vinden zonder maps te gebruiken. Zo onschuldig als ze kan overkomen en zo onhandig als ze soms is (wat zorgt voor grappige momenten) houdt ze van een goed feestje en ontzettend slechte programma's.

Fleur

Fleur Brandsen
Jaar 2019
Artificial Intelligence

Fleur, of zoals wij haar soms noemen, Floris, is vrolijk, ambitieus en behulpzaam. Ze kan soms wat impulsief of beetje gek doen, maar altijd op een leuke manier! Ze weet ontzettend veel; je kan haar alles vragen, meestal heeft zij wel een antwoord. Ze heeft dan ook niet voor niets de bijnaam Encyclope-Fleur verkregen! Maar je hoeft niet alleen voor kennis naar haar toe te komen, voor alles met muziek ben je ook helemaal aan het goede adres!

Frederique

Frederique van Dort
Jaar 2019
Voeding en Diëtetiek

Deze studente voeding en diëtetiek staat altijd paraat met wijsheden over calorieën, ook op momenten dat je daar helemaal geen behoefte aan hebt. Fréderique gaat vaak als laatste pas weg uit de kroeg en het zal niemand verbazen als deze diëtiste dan nog vraagt "zullen we even langs de FEBO?". Dit gebeurt echter niet voordat ze een keer (of 5x) aan het radje in Bas Café heeft gedraaid met Lieske, anders is de stapavond niet compleet. Helaas zorgt de frequente kater ervoor dat de lessen donderdags inmiddels preventief uit haar agenda zijn geschrapt. Al met al is deze echte Brabantse, gezellige chick uit Ettuhh-Leur #placetobe, een echte aanwinst voor ons dispuut.

Simone

Simone Mankor
Jaar 2019
Bestuurskunde

Hoewel ze het soms lastig vindt om te kiezen voor zaken als een studie of een kamer, had Simone de keuze voor L.U.M.E.N. vrij snel gemaakt. Samen met haar jaargenootjes vormt zij jaar 2019, dat op het moment maar liefst 35,7 procent van het gehele dispuut beslaat! Regelmatig in voor een drankje, komt het wel eens voor dat Simone tot in de late uurtjes in de stad te vinden is. Voor een originele PowerPointpresentatie ben je bij haar aan het goede adres, maar ook wanneer je zoekt naar een partner voor een goed gesprek, kun je bij Simone aankloppen.

Philippine

Philippine Plantenga
Jaar 2019
Rechtsgeleerdheid

Denk je aan een spontane, extraverte en grappige meid, dan denk je aan onze Flip. Nederlandstalige muziek is toch wel een huge guilty pleasure. Dit vinden wij niet raar, maar juist heel bijzonder. ;) Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht, Echte vrienden, Bloed zweet en tranen; vraag maar raak. Desondanks is Philippine een echte rechtenstudent en is zij altijd om door een ringetje te halen. Ziet u een meisje met een sprankelende glimlach inclusief gelakte nageltjes? Dan staat u waarschijnlijk tegenover onze parel.

Josephine

Josephine Slangen
Jaar 2019
International Business Administration

Josephine is behalve super spontaan, flexibel (zowel letterlijk als figuurlijk door haar liefde voor ballet) en altijd in voor een drankje, ook nog een ontzettend intelligent persoon! Wanneer je haar een uurtje kwijt bent tijdens het stappen, kan het zomaar zijn dat zij buiten met iemand economie staat te bespreken. Zou het dan ook iemand verbazen dat Joos naast haar studie en het dispuut ook nog interesse toont in het honours programma? Ons in ieder geval niet!

Gail

Gail Besselink
ADSPIRANT

Yasmijn

Yasmijn Chen
ADSPIRANT

Eke

Eke Dros
ADSPIRANT

Bo

Bo van Haaren
ADSPIRANT

Amber

Amber Kolk
ADSPIRANT

Alessia

Alessia van der Sluis
ADSPIRANT

Femke

Femke van der Stroom
ADSPIRANT

Carmen

Carmen Vermeer
ADSPIRANT

Geanne

Geanne Welbergen
ADSPIRANT