Leden

Veerle

Veerle
Jaar 2015
Tandheelkunde

Een muzikaal wonder en een gezellige chaos: in Veerle's nabijheid verveel je je nooit. Ze is te herkennen aan haar onschuldige bambi-ogen, maar vergis je niet. Mensen die haar goed kennen weten beter. Tandheelkunde is haar passie en je kan altijd bij haar terecht voor goed (tandheelkundig) advies. Vrolijk en eigenwijs als ze is, gaat ze haar studententijd dansend en zingend door.

Kelly

Kelly van Rosmalen
Jaar 2015
European Law School

Kelly is nuchter zoals het een Friezin betaamt en heeft een hart van goud. Bakken is haar grote passie en zij maakt anderen hier ook erg blij mee. Ze is vaak te vinden met een dik boek, maar ze is ook altijd in voor een goed gesprek met een groot glas wijn. Voor haar studie Rechten heeft zij veel ambitie, maar ook binnen Argus ziet zij een toekomst. Binnen het dispuut is ze beroemd (lees berucht) om haar dichtkunst bij Sinterklaas.

Sandra

Sandra Wezeman
Jaar 2016
Psychologie

Deze lieve meid woont sinds een paar maandjes in het mooie Nijmegen. Nadat ze haar propedeuse SPH wist binnen te slepen in Enschede, begon ze dit jaar aan Psychologie. Het is een bezig bijtje, naast dat ze zich actief inzet binnen het dispuut, houdt ze zich ook bezig met het honours project. Voor een goed gesprek kan je altijd bij haar terecht.

Emma

Emma Beers
Jaar 2017
Bestuurskunde

Afkomstig uit het hoge Noorden, is Emma echt niet zo koel als ze lijkt. Ze heeft een warm hart voor politiek, wat logisch is gezien haar studie. Daarnaast houdt ze van sport en staat ze graag in de keuken een nieuw recept te proberen. 's Avonds komt ze graag in de stad om een lekker glas witte wijn te drinken. Tot slot zingt ze Boef, Famke Louise en Kraantje Pappie foutloos mee (vindt ze zelf).

Ivana

Ivana Box
Jaar 2017
Geneeskunde

Deze lieve en gezellige meid is een rasechte Brabander met een grote liefde voor carnaval. Ze houdt tijdens het uitgaan van dansen, zuipen en blèrt graag mee met lekkere meezingers. Naast dat ze regelmatig in de kroeg te vinden is voor een drankje, volgt ze ook haar droomstudie Geneeskunde en is ze in haar vrije tijd graag sportief bezig. Deze blonde schone heeft zo haar gekke streken, waardoor je altijd met haar kunt lachen!

Demi

Demi Samar
Jaar 2017
Biologie

Deze Almelose meid lijkt van buiten af misschien schattig en stil, maar wie haar beter kent, weet dat ze van binnen heel wat pit heeft. Zorgen doet ze goed voor iedereen: ze heeft haar hart zeker op de goede plek. Je kunt altijd bij haar te recht voor goede gesprekken over serieuze, maar zeker ook minder serieuze onderwerpen. Op een avond drinkt deze dame vaak liever een cooooola (op z'n Twents uitgesproken natuurlijk), maar bij een feestje op z'n tijd gaat ze helemaal los.

Marijke

Marijke Wienk
Jaar 2017
Tandheelkunde

Ondanks dat Nijmegen bekend terrein voor haar is, vermaakt ze zich hier nog altijd goed. Deze stoere en creatieve meid kan nooit stil zitten en dat is duidelijk te merken. Naast haar studie, scouting, pianospelen en kunstschaatsen, zet ze zich maar al te graag in voor het dispuut. Soms is ze een beetje onhandig, maar dat zorgt voor goede lachmomenten en gelukkig lacht ze zelf ook mee. Voor advies of een mooie stapavond tot diep in de nacht kun je altijd bij haar terecht!

Lieske

Lieske de Ferrante
Jaar 2018
Ergotherapie

Ondanks dat deze meid al bijna een jaar in het mooie Nimma woont, blijft ze een enorm trotse Brabander. Waar deze meid voor wakker te maken is; een Flaming Lamborghini bij café Paris die er altijd voor zorgt dat de avond weer volledig escaleert, carnaval, reizen, een hockeywedstrijd en de daarbij behorende hockeyfeesten, Temptation Island, koffie (lees: de stof cafeïne), een lekkere film (onmisbaar: Ice Tea Green), haar koeien onesie, een escaperoom, het gevoel na de wekelijkse H.I.I.T. of intensity workout met haar huisgenootje of een uitstapje naar de Bockenreyder. Waar Lieske vooral niet voor wakker te maken is: de workout zelf, tentamens, een nachtdienst bij haar werk, katers, verliezen met spelletjes (lees: bussen), de tequila suïcide shotjes van Frederique, een dobbelsteen die in haar biertje geknald is door Marijke, foto's van de geëscaleerde avond en spierpijn. Nou was weer gezel, daaaag!

Marleen

Marleen Romkema
Jaar 2018
Facility Management

Deze nuchtere meid houdt van een gezellige avond met een lekker drankje, zoals haar eigen bedachte 'Marlybu'. Inmiddels woont ze alweer een tijdje in Nijmegen en kan dan ook bijna de weg vinden zonder maps te gebruiken. Zo onschuldig als ze kan overkomen en zo onhandig als ze soms is (wat zorgt voor grappige momenten) houdt ze van een goed feestje en ontzettend slechte programma's.

Fleur

Fleur Brandsen
Jaar 2019
Artificial Intelligence

Fleur, of zoals wij haar soms noemen, Floris, is vrolijk, ambitieus en behulpzaam. Ze kan soms wat impulsief of beetje gek doen, maar altijd op een leuke manier! Ze weet ontzettend veel; je kan haar alles vragen, meestal heeft zij wel een antwoord. Ze heeft dan ook niet voor niets de bijnaam Encyclope-Fleur verkregen! Maar je hoeft niet alleen naar haar toe te komen voor kennis, Fleur staat ook altijd voor je klaar met goede raad en een lekker glas wijn.

Frederique

Frederique van Dort
Jaar 2019

Simone

Simone Mankor
Jaar 2019
Bestuurskunde

Hoewel ze het soms lastig vindt om te kiezen voor zaken als een studie of een kamer, had Simone de keuze voor L.U.M.E.N. vrij snel gemaakt. Samen met haar jaargenootjes vormt zij jaar 2019, dat op het moment maar liefst 35,7 procent van het gehele dispuut beslaat! Regelmatig in voor een drankje, komt het wel eens voor dat Simone tot in de late uurtjes in de stad te vinden is. Voor een originele PowerPointpresentatie ben je bij haar aan het goede adres, maar ook wanneer je zoekt naar een partner voor een goed gesprek, kun je bij Simone aankloppen.

Philippine

Philippine Plantenga
Jaar 2019
Rechtsgeleerdheid

Denk je aan een spontane, extraverte en grappige meid, dan denk je aan onze Flip. Nederlandstalige muziek is toch wel een huge guilty pleasure. Dit vinden wij niet raar, maar juist heel bijzonder. ;) Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht, Echte vrienden, Bloed zweet en tranen; vraag maar raak. Desondanks is Philippine een echte rechtenstudent en is zij altijd om door een ringetje te halen. Ziet u een meisje met een sprankelende glimlach inclusief gelakte nageltjes? Dan staat u waarschijnlijk tegenover onze parel.

Josephine

Josephine Slangen
Jaar 2019
International Business Administration

Josephine is behalve super gezellig, flexibel (zowel letterlijk als figuurlijk door haar liefde voor ballet) en altijd in voor een drankje, ook nog een ontzettend intelligent persoon! Wanneer je haar een uurtje kwijt bent tijdens het stappen, kan het zomaar zijn dat zij buiten met iemand economie staat te bespreken. Zou het dan ook iemand verbazen dat Joos naast haar studie ook interesse toont in het honours programma en altijd in is voor een goed gesprek? Ons in ieder geval niet!